ANKOMST OG AFREJSE

TOG
Den nærmeste togstation er i Tarp, som ligger 5 km nord for Tydal.
Eventuel afhentning af bagage i Tarp kan arrangeres.

→ DSB og DB
De fleste DSB-tog der kører mod Padborg kører også til Flensborg. Herfra har man mulighed for at skifte til et tysk regionaltog der kører fra Flensborg til Tarp. Toget kører mindst en gang i timen.  Billetterne kan købes over nettet eller i billetautomaten på banegården, men ikke i selve toget. Find detaljerede rejseinformationer på www.bahn.de. Fra Tarp er der en ca. 4,8 km lang gåtur til nordtysklands smukkeste matrikel – Spejdergården Tydal.

→ Bus og tog
Hvis I ankommer til Padborg eller Flensborg banegård, og vil rejse de sidste kilometer med bus, har I mulighed for at få et tilbud fra et tysk busselskab. Vi har oplevet at vi til tider bliver et unødvendigt mellemled når det kommer til bookning af busser. Det nemmeste er, at I samler de relevante oplysninger som; antal rejsende og de specifikke afgangstidspunkter, og indhenter et tilbud på egen hånd.

Vi kan anbefale disse selsskaber:

  • Boelck → Klik her, for at indhente et tilbud over mail

Busselskaberne plejer at kunne kommunikere på dansk.

BUS/BIL
Følg motorvejen A7 sydpå. Tag frakørslen (4) mod Tarp. Drej til venstre og til venstre igen ved næste rundkørslen. Kør ligeud gennem Tarp mod Eggebek, indtil du ser et skilt på venstre side, som viser vejen til Tydal.

vejbeskrivelse