AKTIVITETER

I løbet af ugen vil der være et væld af tilbud. Vi vil næsten dagligt tilbyde aktiviteter i de to temaområder landsbyen og indianer samt et stort udvalg af enkeltaktiviteter.

Derudover afholdes nogle fællesaktiviteter fordelt over hele ugen, som et tilbud til alle. Nogle af disse fællesaktiviteter er dog målrettet mod bestemte aldersgrupper. Læs mere under fællesaktiviteter.

Du kan finde en oversigt over alle vores aktiviteter i vores aktivitetskatalog. Desuden kan du få en pænere oversigt i deltagerbrevet, som kan downloades HER

Vi gør opmærksom på, at næsten alle enkeltaktiviteter har et minimums antal, og nogle også et maksimums antal for deltagere. Derudover vil nogle af enkeltaktiviteterne være aldersopdelte for at tilgodese de enkelte aldersgrupper bedst muligt.

Tilmelding til alle aktiviteter sker på ledermødet dagen i forvejen. Der er mulighed for at tilmelde sig både patruljevis eller enkeltvis, systemet er meget fleksibelt. Det er således ikke nødvendigt at lægge sig fast på enkelte aktiviteter hjemmefra. Afhængig af antal tilmeldte vil ikke alle enkeltaktiviteter blive tilbudt i hver aktivitetsperioder. ugeplan

Ugeplanen kan fås som printudgave her.